Over mij

Geplaatst op

Even voorstellen…

 

Ik ben Mariëtte van der Zon-Groente, getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Als leerkracht heb ik jaren met veel plezier gewerkt op de basisschool. Ik heb veel jaren lesgegeven in groep 3. Het is zo fascinerend om te zien dat kinderen ineens kunnen lezen en schrijven. Het lijkt wel magisch. Goed leren lezen is van levensbelang. Steeds probeer ik mijn passie voor lezen over te brengen op de kinderen, zodat ze ook gemotiveerde lezers worden.

Om nog beter kinderen hierin te kunnen begeleiden, heb ik de Master Educational Needs gevolgd met als specialisatie taal en lezen. Als remedial teacher kan ik mijn ervaring, passie en expertise inzetten om kinderen te helpen waarbij het leren lezen niet vanzelf gaat.

Ik ben steeds op zoek naar die manier van begeleiden, die het best bij uw kind past door gebruik te maken van verschillende werkvormen, educatieve materialen en/of computerprogramma’s. Hierbij maak ik ook gebruik van de nieuwste inzichten uit de wetenschappelijke literatuur.

Ik ben aangesloten bij de LBRT, de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers en werk volgens het beroepsprofiel en de gedragscode van de LBRT.

Vanaf juni 2020 ben ik erkend ambassadeur van de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes. Ik heb een training gevolgd om met deze gestructureerde methode te werken. Heeft uw kind ook moeite met het leren van de tafels? Ik bied een training op maat waarbij uw kind echt goed de tafels gaat leren. Neem gerust contact met mij op.