Huiswerkbegeleiding en bijles

Geplaatst op

Voor de meeste kinderen start het echte huiswerk maken in de brugklas. Omgaan met huiswerk moet je leren. Niet voor alle kinderen gaat dit vanzelf. Het blijkt soms lastig om te plannen en bij een toetsweek slaat de stress toe. Ook voor huiswerkbegeleiding kunt u bij Praktijk Lees je Wijs terecht. Op een rustige locatie begeleid ik uw kind persoonlijk met het werken aan het huiswerk, de moeilijke vakken, het leren plannen en andere studievaardigheden. De begeleiding kan één keer per week maar ook vaker plaatsvinden. In overleg met u en uw kind wordt gekeken wat de meest efficiënte manier is. Ook hier begeleiding op maat. Uw kind neemt zelf de schoolboeken en/of een laptop mee.

De tarieven voor huiswerkbegeleiding worden in overleg met u afgesproken.

Bijles

Het leren klokkijken lukt niet! Mijn kind heeft moeite met het automatiseren van de sommen tot 10. Hoe krijgt mijn kind de tafels onder de knie?

Als uw kind specifiek problemen heeft met één onderdeel van een vak kan bijles een goede manier zijn om dit snel op te lossen. Hiervoor zijn vele oplossingen mogelijk. Graag bespreek ik met u en uw kind welke mogelijkheden er zijn. In overleg maken we dan een plan van aanpak. Soms zijn er slechts enkele lessen nodig.

Soms heeft uw kind extra ondersteuning nodig voor één vak in de brugklas. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. We kijken samen waar de problemen liggen en met persoonlijke begeleiding op maat gaan we aan de slag. Hiervoor neemt uw kind zelf de schoolboeken mee om goed aan te sluiten bij de lesstof.