Recensies

Geplaatst op

Mijn dochter gaat met heel veel plezier naar juf Mariette. Mijn dochter heeft moeite met lezen en spelling, maar door juf Mariette heeft ze er plezier in. Zeker doordat het spelenderwijs wordt gebracht. Ik zie mijn dochter groeien zowel met lezen als met haar zelfvertrouwen. Juf Mariette heel erg bedankt!!!!! (Karin)

Dank je wel Mariëtte, door jou heeft Milan leren lezen. Echt geweldig! En hij houdt nu zelfs van lezen. We zullen je missen! (Elvira)

Mariette was voor ons een vertrouwde bekende toen wij de juiste ondersteuning zochten voor onze dochter. Onze dochter had wat moeite met begrijpend lezen en rekenen. Een leuk boek lezen leek ook haar interesse niet te hebben. 

Al vanaf het eerste moment wist Mariette de les niet alleen erg leerzaam te maken, maar ook nog dusdanig leuk dat onze dochter nog steeds iedere week met veel plezier naar Mariette toe gaat.

Al snel wist Mariette onze dochter zodanig te motiveren dat haar interesse om boeken te lezen is aangewakkerd. Ze leest nu wekelijks een boek uit en ruilt deze dan weer voor een ander leuk boek, vaak uit de collectie van Mariette. Erg leuk om deze ontwikkeling te zien. Maar daar blijft het niet bij. 

De recente cito uitslagen hebben laten zien dat onze dochter op alle gebieden hele grote stappen heeft gemaakt. Wat zijn wij trots op haar harde werk! En wat zij wij blij met de ondersteuning van Mariette. 

Ook onze jongste zoon is een tijdje werkelijks bij Mariette geweest omdat wij merkten dat hij veel interesse heeft in lezen. Spelenderwijs ging Mariette met hem aan de slag om hem al een beetje voor te bereiden op groep 3. 

Mariette is een zeer ervaren leerkracht met veel kennis. Wat absoluut helpt is dat zij zelf ook veel plezier haalt uit wat ze doet en dat merken de kids ook. Wij zijn erg blij met Mariette! (Barry)